tergo-installateur-tilburg-slide-keurmerken-1

Keurmerken en erkenningen

Tegro is aangesloten bij en werkt samen met verschillende organisaties en instanties in de installatiebranche, zoals KViNL, Uneto-Vni, Abel&Co, de Stichting Plus Installateur en het ROI Brabant.KViNL

KvINL is ontstaan uit de fusie van KBI (Stichting Kwaliteitsborging Installatiesector) en SEI (Stichting Erkenning Installatiebedrijven) en opgericht ten behoeve van de kwaliteitsborging binnen de installatiesector. De essentie van KvINL is het aantonen van kwaliteit. Hierdoor heeft u de zekerheid dat het installatiewerk veilig en deskundig wordt uitgevoerd.

Uneto-Vni

Uneto-Vni is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel. Uneto Vni stelt hoge eisen aan de leden op het gebied van deskundigheid, veiligheid en kwaliteit. Tegro is aangesloten bij deze ondernemersorganisatie, u bent dus verzekerd van service, kwaliteit en vakmanschap. De leveringsvoorwaarden die wij hanteren zijn afkomstig van deze organisatie.

Abel&Co

Tegro is aangesloten bij Abel&Co, een samenwerkingsverband van 200 installatiebedrijven in Nederland. Uw voordeel? Gunstige prijzen door gezamenlijke inkoop, en breed pakket aan dienstverlening door samenwerking en meerdere financieringsmogelijkheden zoals ook huur en lease van installatieproducten.

Stichting Plus Installateur

Als lid van deze Stichting zijn wij gespecialiseerd in het aanbrengen van slimme aanpassingen in woningen voor ouderen of mensen met een handicap. Aanpassingen die er voor zorgen dat het comfort en veiligheid in uw huis vergroot wordt, zodat u zo lang mogelijk zelfstandig kunt blijven wonen. Wij werken hiervoor onder andere samen met ergonomen en fysiotherapeuten.

ROI Brabant

Tegro steekt graag actief energie in het opleiden van jonge mensen. We zijn dan ook een officieel leerbedrijf van het ROI Brabant en bieden een opleidingsplaats aan studenten die werken en leren combineren.

OK CV

OK CV is het label voor veilig en energiezuinig stoken. Alleen bedrijven die voldoen aan de strengste eisen mogen dit label voeren. Zo weet u zeker dat het cv-ketel onderhoud volgens de voorschriften van de fabrikant wordt uitgevoerd.


Top