tergo-installateur-tilburg-slide-besparen-1

Advies over energiebesparing in regio Tilburg en Oisterwijk

De energieprijzen blijven stijgen, wat resulteert in een steeds hogere energierekening. De energieprijzen kunt u niet verlagen, maar toch kunt u wat doen om de energierekening te verlagen: laat duurzame producten met een hoog rendement installeren. Tegro B.V. adviseert welke oplossing voor uw situatie het meest geschikt is en realiseert deze tegen scherpe tarieven in de omgeving van Tilburg, Goirle, Oisterwijk, Kaatsheuvel, Rijen en Dongen en de rest van Midden-Brabant.

Kan ik ook energie advies krijgen?

Elke particuliere huizenbezitter kan maatwerkadvies en energiebesparing aanvragen. U komt dan te weten hoe energiezuinig uw huis is en wat u kunt doen aan energiebesparende maatregelen. De kosten van dit advies kunt u door subsidie van de overheid voor een groot deel terug krijgen. Bovendien betaalt de lagere energierekening uw investering later terug! Kunt u hier hulp bij gebruiken? Neem dan contact op met Tegro B.V. uit Tilburg, Goirle, Oisterwijk, Kaatsheuvel, Rijen en Dongen. 

Voor maatwerkadvies komt onze adviseur graag bij u langs. Hij maakt een helder rapport waarin staat welke maatregelen u kunt nemen om energie te besparen.

Neem contact opTop