tergo-installateur-tilburg-slide-duurzaam-1

Uw huis duurzaam verwarmen in o.a. Tilburg, Goirle en Dongen

De zon schijnt iedere dag helemaal gratis. Door zonlicht te gebruiken om uw huis te verwarmen, draagt u uw steentje bij aan een beter milieu, bent u niet meer afhankelijk van uw energieleverancier en de stijgende energieprijzen. Een gemiddeld gezin bespaart met een zonneboiler 45 procent op gasverbruik voor waterverwarming. Tegro biedt u een aantal duurzame zonne-energie oplossingen zoals een standaard zonneboiler, een compacte zonneboiler, een cv- zonneboiler en een zonneboilercombi. Wij zijn werkzaam in het rayon Tilburg, Goirle, Oisterwijk, Kaatsheuvel, Rijen en Dongen.


Waarom een zonneboiler?

  • Duurzame, groene energie
  • Besparing op uw energiekosten
  • Waardevermeerdering van uw woning 
  • U kunt profiteren van beschikbare subsidies

Via een zonnecollector wordt zonlicht opgevangen. Dit zonlicht wordt via een vloeistof die door de collector stroomt omgezet in warmte voor verwarming of tapwater. De warmte wordt meestal opgeslagen in een boilervat. Als de zonneboiler niet genoeg warmte levert, wordt het water door een naverwarmer, bijvoorbeeld een cv-ketel of warmtepomp op de juiste temperatuur gebracht. U bent dus altijd verzekerd van een goede temperatuur. 

Wij vertellen u graag uitgebreid over de mogelijkheden van deze zonneboilers. We maken een offerte op maat en kunnen u adviseren over het aanvragen van subsidies. De installatie wordt uitgevoerd door onze vakmensen, zij staan ook voor u klaar als er vragen of problemen zijn. 

Zonneboilers

Haal de warmte uit de grond met een warmtepomp

Een warmtepomp kan uw huis verwarmen, maar ook koelen. Een warmtepomp haalt de warmte uit de grond, het water en de lucht. Warmte die onbeperkt voorradig is! U bespaart met een warmtepomp al snel tot 75% op uw energieverbruik. Tegro biedt in samenwerking met de merken Stiebel-Eltron, Vaillant, Thermia en Viessmann innovatieve oplossingen voor nieuwbouw, maar ook voor bestaande bouw.

Als de bodem de warmtebron is, pompt de warmtepomp grondwater omhoog. De warmte wordt uit het water gehaald en het afgekoelde water wordt weer teruggepompt. Warmtepompen werken op elektriciteit of op gas. Maar de hoeveelheid benodigde energie is veel lager dan die van een gasgestookte HR-ketel. Warmtepompen hebben het hoogste rendement in combinatie met een lage temperatuurverwarming (30-55 graden).

Het bepalen van het juiste systeem is zeer belangrijk. Een warmtepomp is een flinke investering, dus u wilt zeker zijn van een deskundig advies en een vakkundige installatie. Tegro heeft de ervaring en knowhow in huis. Heeft u belangstelling? Informeer dan eens naar de mogelijkheden. Wij nemen graag de tijd voor u. Wij werken onder andere in Tilburg, Goirle, Oisterwijk, Kaatsheuvel, Rijen en Dongen.

Neem contact opTop