tegro-installateur-tilburg-slide-waterontharder

Delta waterontharders bij Tegro uit Tilburg

Met de waterontharder van het vooraanstaande Belgische merk Delta geniet u van zacht water in uw gehele woning. Zacht water draagt bij aan een langere levensduur van uw apparaten, zoals het koffiezetapparaat, wasmachine, vaatwasser en cv-ketel. Daarnaast blijft het sanitair kalkvrij, waardoor u flink kunt besparen op schoonmaakmiddelen. Tot slot is zacht water beter voor de huid en uw wasgoed. 

Delta waterontharders

Het leveringsprogramma van Delta bestaat uit een reeks zeer compacte waterontharders. De Delta Escalda of Morava past met gemak in de berging of zelfs in een keukenkastje. Ook zijn er waterontharders waarbij de modules los van het zoutreservoir geplaatst kunnen worden. Zo kan de zoutbak op de grond worden geplaatst terwijl de onthardingsmodules hoger aan de wand bevestigd kunnen worden. Hierdoor is er veel plaatsingsvrijheid. 

Zuinig in gebruik

De Delta waterontharders worden aangestuurd door de druk van de waterleiding, elektrische stroom is dus niet nodig. Hierdoor is het systeem zeer energiezuinig. Bovendien wordt het water alleen onthard wanneer dat echt noodzakelijk is, zodat de waterontharder geen onnodig zout en spoelwater verbruikt.

Wilt u meer weten over de Delta waterontharders? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact op


Top