tergo-installateur-tilburg-slide-badkamershowroom-1

Luxe badkamershowroom voor regio Tilburg, Oisterwijk, Kaatsheuvel, Rijen e.o.

Wilt u een luxe badkamer die van alle gemakken is voorzien of een functionele badkamer voor het hele gezin? Tegro heeft voor iedere badkamer alles in huis. Van kranen tot wastafels en van stoomcabines tot tegels. Laat u inspireren door de prachtige badkamers die in onze sanitairshowroom zijn opgesteld. Als u wilt, maken we samen met u een ontwerp. Onze medewerkers zijn op de hoogte van de laatste trends en noviteiten op sanitairgebied en denken graag met u mee. Wij verzorgen de installatie van uw badkamer in heel Midden-Brabant, zoals Tilburg, Goirle, Oisterwijk, Kaatsheuvel, Rijen en Dongen.

U kunt de hele klus aan ons uitbesteden. U kunt dan rekenen op een perfecte service. Wij regelen alles voor u, ook het verleggen van leidingen, afvoer, tegelwerk, etc. We leveren volgens afspraak en planning een complete, perfecte badkamer af, waar u heerlijk kunt gaan genieten… Bent u handig en wilt u geld besparen door de klus helemaal of gedeeltelijk zelf uit te voeren? Dat behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Bij ons haalt u alle materialen en krijgt u een goed advies.

Nieuwsgierig? Kom dan eens kijken in onze uitgebreide badkamershowroom. Hier kunt u zich rustig oriënteren en ideeën op doen. Tot gauw! Tegro werkt onder andere in Tilburg, Goirle, Oisterwijk, Kaatsheuvel, Rijen en Dongen.


Het kleinste kamertje in huis

Uw toilet is zeker de moeite waard om er netjes en up-to-date uit te zien. Bij Tegro kunt u de verschillende mogelijkheden komen bekijken. Wij hebben in de badkamershowroom allerlei soorten en maten toiletpotten, fonteintjes en de fraaiste tegels. Keus genoeg.

Aanpassingen aan uw woning, voor meer veiligheid, gemak en comfort 

Heeft u lichamelijke beperkingen waardoor er aanpassingen in uw woning nodig zijn? Tegro is een ‘Plusinstallateur’. Dat betekent dat we gespecialiseerd zijn in het aanpassen van slimme oplossingen in woningen. Of het nu gaat om een verhoogd toilet, beugels in uw badkamer of een drempelvrije douchecabine, wij hebben de ervaring en de materialen in huis.

het kleinste kamertje

Langer thuis blijven wonen

Al wordt u misschien wel een dagje ouder, het is prettig als u weet dat u zo lang mogelijk in uw eigen huis kunt blijven wonen. Wij verzorgen graag de aanpassingen die hiervoor nodig zijn. We werken hiervoor samen met ergonomen en fysiotherapeuten. Onze vakmensen zijn betrouwbaar en vriendelijk, werken netjes en hebben zelfs tijd voor een bakje koffie. 

Nieuwsgierig? Kom dan eens kijken in onze sanitaire zorgwinkel. Hier kunt u zich rustig oriënteren en u op maat laten adviseren. 

Kom langs


Top