tergo-installateur-tilburg-slide-ligbaden-1

Goedkoop ligbad kopen bij Tegro in Tilburg, Goirle, Oisterwijk, Dongen e.o.

Met een ligbad in uw badkamer kunt u heerlijk tot rust komen na een drukke dag. Bovendien geeft een bad uw badkamer een uitstraling van comfort en luxe. Tegro heeft een ruim assortiment baden; van eenvoudig tot zeer luxe. Ook de installatie van uw nieuwe bad kunt u met een gerust hart aan ons overlaten. Wij zijn werkzaam in de omgeving van Tilburg, Dongen, Goirle, Oisterwijk en Rijen. 

Welk type ligbad voor u het beste geschikt is hangt af van de beschikbare ruimte in de badkamer. Niet alleen rechthoekige, maar ook vierkante, kwartronde of zeshoekige baden behoren tot de mogelijkheden. Geeft u de voorkeur aan een ligad en douche inéén? Wist u dan dat er ook ligbaden bestaan met een lage instap door een geïntegreerde baddeur? Ideaal wanneer u minder goed ter been bent, want van een hoge badrand is immers geen sprake meer.

Tegro levert sanitair door heel Nederland. Daarnaast heeft Tegro deskundige installateurs in dienst die uw bad professioneel installeren in de omgeving van Tilburg, Dongen, Goirle, Oisterwijk en Rijen

Maak afspraak


Lees meer over ligbaden


Top