tergo-installateur-tilburg-slide-cv-ketels-1

Goedkope cv-ketel kopen in Tilburg, Goirle, Oisterwijk, Rijen e.o.

Als u op zoek bent naar een nieuwe cv-ketel voor een scherpe prijs, denk dan eens aan Tegro. Wij leveren en monteren goedkope en degelijke verwarmingsketels. Als u de levering en montage van uw verwarmingsketel bij ons onderbrengt, kunt u altijd rekenen op een veilige en goedwerkende cv-ketel. Wij leveren en monteren uw nieuwe cv-ketel voor een scherpe prijs in de omgeving van Tiburg, Goirle, Oisterwijk, RIjen, Dongen en Kaatsheuvel.


Cv-ketel kopen

Een nieuw cv-toestel aanschaffen is een grote investering. Tegro vindt het daarom belangrijk dat de ketel die u aanschaft dan ook aan al uw wensen voldoet en past bij uw woonsituatie. Wij geven u graag een professioneel advies over welk type cv-ketel u het beste kunt kiezen, zodat de nieuwe ketel ook daadwerkelijk aan uw comfortniveau voldoet. 

Direct online offerte aanvragen

Kijk in onze cv-wijzer om de beste ketel voor uw situatie te vinden en eventueel direct een online offerte op te vragen. In onze handige cv-tool krijgt u de brutoprijzen van geschikte verwarmingsketels te zien en als u een keuze heeft gemaakt, ontvangt u direct online een scherpe offerte inclusief de volledige installatiekosten van Tegro uit Tilburg.

Doe  de online test

Tegro cv wijzer

Vakkundige installatie

Als u eenmaal een keuze heeft gemaakt voor het juiste type cv-ketel, is de installatie ervan bij ons in goede handen. U kunt rekenen op een verwarmingsinstallatie van hoog niveau, zodat u nauwelijks last van storingen zult hebben.

Bent u geïntresserd in onze diensten? Neem dan vrijblijvend contact op met Tegro. Wij zijn werkzaam in Tiburg, Goirle, Oisterwijk, RIjen, Dongen, Kaatsheuvel en omstreken. 

Neem contact op


Wij zijn dealer van:


Lees meer over cv-ketels


Top