tergo-installateur-tilburg-slide-evohome-dealer-1

Dealer van evohome thermostaten

Tegro uit Tilburg is specialist in en partner van de slimme Honeywell evohome thermostaat. Met de evohome kunt u voor ieder vertrek in huis uw verwarming programmeren. Daarnaast kunt u uw eigen verwarmingsschema samenstellen, aangepast aan uw levensstijl. De thermostaat kan op elk gewenst moment aangestuurd worden met uw smartphone of tablet.

Energie besparen met zoneregeling

Met de evohome heeft u altijd de controle over uw verwarmingssysteem. Creëer eenvoudig verschillende verwarmingszones, waardoor u wel tot 30% kunt besparen op de energierekening.

Optimale start en stop

Dankzij de Optimum-start technologie hoeft u niet meer zelf in te schatten wanneer de verwarming aan moet. Met de Honeywell evohome stelt u een temperatuur in voor een bepaalde tijd, vervolgens bepaalt het systeem wanneer het moet opstarten om op de ingestelde tijd de juiste temperatuur te hebben bereikt. Wilt u dat het om 08.00 uur 21 graden is, dan is het op dat exacte tijdstip 21 graden. De Optimum-stop technologie werkt volgens hetzelfde principe. Wanneer u instelt dat het om 22.00 uur 18 graden moet zijn, dan schakelt het systeem precies op het juiste moment uit.  

Eenvoudige bediening met uw smartphone en tablet

De Honeywell evohome is eenvoudig te bedienen met uw smartphone en tablet. Er is een app beschikbaar voor IOS en Android. Daarnaast kan de verwarming ook geregeld worden met de centrale evohome-regelaar.

Meer informatie

Heeft u interesse in een Honeywell evohome thermostaat en wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact op met Tegro uit Tilburg. De installatie van de thermostaat verzorgen we in de regio Midden-Brabant, zoals Tilburg, Goirle, Oisterwijk, Kaatsheuvel, Rijen en Dongen.

Neem contact op
evo-home-large

Top