tergo-installateur-tilburg-slide-verwarming-1

Aanleg centrale verwarming in Tilburg, Rijen, Dongen, Kaatsheuvel e.o

U wilt comfortabel wonen met een behaaglijk binnenklimaat in de zomer en in de winter? Dat kan. Voor de complete installatie van centrale verwarming en alles wat u daar voor nodig heeft, kunt u bij Tegro terecht. Wij werken onder andere in Tilburg, Goirle, Oisterwijk, Kaatsheuvel, Rijen en Dongen en de rest van Midden Brabant.

Tegro levert en installeert:


Deskundige aanleg centrale verwarming

Een goede en degelijke installatie van uw centrale verwarming is heel belangrijk. Tegro zorgt hiervoor. Bij ons staat betrouwbaarheid voorop. Onze werkwijze is energie- en milieubesparend. Indien u van plan bent een woning te gaan (ver)bouwen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij helpen u graag om vanaf het begintraject u te adviseren in de diverse mogelijkheden hierbij volgen wij de volgende stappen:

  • Opstellen van uw eisen met betrekking tot de installatie
  • Maken van een ontwerp voor de gekozen installatie
  • Prijsvorming van de installatie
  • Uitvoering van de realisatie van installatie
  • Oplevering van de installatie
  • Nazorg, instrueren gebruikers
  • Service en onderhoud, het in stand houden van installatie


Onderhoud en service

Onze onderhoudsdienst houdt uw cv-ketel in goede conditie. Zodat u altijd kunt rekenen op een behaaglijke temperatuur en een lekkere warme douche. Met een onderhoudsabonnement bent u verzekerd van periodieke inspectie en als het nodig is reparatie van uw ketel. ‘Voorkomen is beter dan genezen’, daarom heeft Tegro standaard service en onderhoudsabonnementen. Wilt u meer informatie of zoekt u een oplossing op maat? Wij helpen u graag.

Kortom, als u op zoek bent naar een ervaren en betrouwbare installateur voor de aanleg van centrale verwarming, dan kunt u contact opnemen met Tegro. Wij zijn werkzaam in het rayon Midden Brabant, zoals Tilburg, Goirle, Oisterwijk, Kaatsheuvel, Rijen en Dongen.

Neem contact opTop